Aanvullende privacy verklaring

B&B Het Rijkzicht respecteert de privacy van bezoekers van onze website. Hierbij behandelen we de persoonlijke gegevens met vertrouwen en beschermen we de gegevens conform de AVG wet.


Persoonsgegevens

B&B Het Rijkzicht verwerkt persoonsgegevens doordat u het contactformulier op onze website invult en u mogelijk diensten van B&B Het Rijkzicht afneemt.
De volgende persoonsgegevens worden verwerkt:

–      Voor- en achternaam

–      Telefoonnummer

–      Emailadres

Waarom verwerken?
B&B Het Rijkzicht verwerkt deze gegevens zodat we telefonisch of per email contact op kunnen nemen bij vragen maar ook om uw aanvraag te bevestigen. 

Bewaartermijn van de gegevens
B&B Het Rijkzicht bewaart uw gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.  In verband met de wettelijke verplichting van het nachtregister worden uw gegevens niet langer dan 7 jaar bewaard.

Delen met anderen
B&B Het Rijkzicht verstrekt uw gegevens alléén aan derden bij een wettelijke verplichting.

Cookies
Wij maken gebruik van cookies op onze website. 

Websites van derden 
Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van betreffende websites te lezen alvorens hiervan gebruik te maken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering toesturen naar info@hetrijkzicht.nl
We zullen zo snel mogelijk, in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

B&B Het Rijkzicht is te bereiken via onderstaande contactgegevens:
Derdebaan 10
6561 KH Groesbeek

info@hetrijkzicht.nl
06 14286066 / 06 26396976

Kamer van Koophandel nummer: 68831315

Aanpassen Privacyverklaring
B&B Het Rijkzicht behoudt het recht om deze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.