Gastenboek

Helaas zijn onze (oudere) recensies verloren gegaan bij een vernieuwing van onze website. Kijk voor lovende recencies op Google, Booking.com, AirBNB of bedandbreakfast.nl

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
3 berichten.
Familie Truijen/Pijnenburg Familie Truijen/Pijnenburg uit Beringe schreef op 13 juli 2023 om 10:21
Leuk ontvangst Erg leuke nette accomodatie. Mooie inrichting met 2 slaapkamers met ieder een eigen badkamer en airco! Prima ligging in een mooie omgeving. Ideaal voor te fietsen en wandelen. Ligt meteen aan knooppuntenroute. Prima ontbijt. Fietsen kunnen in de garage. Rede genoeg om nog eens terug te komen.
Mark, Evelien, Jess, James, Nadal 🐾 en Lola 🐾 Mark, Evelien, Jess, James, Nadal 🐾 en Lola 🐾 uit Lexmond schreef op 28 april 2022 om 19:45
Voor de 2e keer verbleven in dit fijne B&B. Alles ziet er verzorgt, netjes en zeer schoon uit. Door het lekkere weer hebben we enorm kunnen genieten van de tuin. Goed geregeld ontbijt en zelfs glutenvrij is geen probleem. Onze hondjes hebben leuk kunnen spelen met Luna. En onze Jess heeft heerlijk gespeeld met al het leuke speelgoed. Wij keren zeker terug!
Rita Jakobs Rita Jakobs uit Hoogeveen schreef op 4 oktober 2021 om 09:33
Wij hebben een fantastisch weekend gehad in jullie b&b. Goed /schoon en van alle gemakken voorzien, gastvrij ontvangst en tussen door nog even een check of van alles voldoende is. Prachtig uitzicht en omgeving.