Omgeving

Behalve de prachtige fiets- en wandelomgeving vinden er elk jaar verschillende (sport)activiteiten plaats die o.a. langs onze B&B komen. Denk aan hardloopwedstrijd de Zevenheuvelenloop, de Zwitersloot Dak Run of de bekende Nijmeegse Wandelvierdaagse!
Behalve de sportieve activiteiten vindt er ook elk jaar het smartlappenfestival plaats in Groesbeek en met meer dan 22 ha wijnbouw is Groesbeek het grootste wijndorp van Nederland! Er zijn verschillende rondleidingen en proeverijen met als hoogtepunt de bekende wijnfeesten eind september.

Voor de cultuursnuivers onder ons heeft Groesbeek (en directe omgeving) nog een aantal musea om te bezichtigen, namelijk het Afrikamuseum, het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945, het Museumpark Orientalis (voormalig Bijbels openluchtmuseum) en Groesbeek Canadian War Cemetery. Het Canadian War cemetery ligt op 100 meter afstand van de B&B.

Naast de verschillende activiteiten die Groesbeek biedt kan je ook de oudste stad van Nederland bezoeken. Hartje Nijmegen ligt op 7,5 km van onze B&B en kent een mooi historisch centrum. We geven je graag tips over restaurants in Nijmegen!
Behalve Nijmegen ligt ook Kleve op steenworpafstand van Groesbeek.